LØB: 284 deltog i Knæk Cancer løbet i Aabybro, hvor man løb sammen men hver for sig mod kræft - der blev samlet 62.020 kroner ind

Lørdag 24. oktober 2020 kl. 10 gik starten til det traditionelle Knæk Cancer løb i Aabybro. Denne gang i en noget anden udformning end tidligere år, da Covid 19 også har sat sine begrænsninger i afvikling af sådan et løb.

Det oplyser Torben L. Pedersen fra styregruppen for Knæk Cancer løbet Aabybro. Han skriver:

- Vi er utrolige stolte over, at vi til trods for restriktioner og begrænsninger som følge af Covid 19 har kunnet samle knap 300 løbere til Knæk Cancer løbet Aabybro 2020. Det har været en helt anden måde at arrangere et løb på under disse forhold. Igennem hele planlægningsfasen har vi måttet korrigere og forholde os til nye betingelser for afvikling af arrangementet, og vi har da også stået i situationer, hvor vi var lige ved at aflyse. Men af respekt for vores seje deltagere, vores sponsorer, folk omkring løbet og ikke mindst det indsamlede beløb, som vi i sidste ende alle her kan bidrage med, ændrede vi konceptet til et “ vi løber sammen - men hver for sig” mod kræften.

I lyset af det nye koncept satte arrangørerne et mål på 250 løbere, og det mål kom man pænt over.

- Lørdag 24. oktober tog 284 deltagere Knæk Cancer trøjen på og løb eller gik en tur med lige præcis deres formål med turen i tankerne. Det var fantastisk at se, hvordan små grupper lavede deres eget lille løb eller event. ROFL løbeklub mødtes til start ved shelterpladsen ved Aaby Skov. Bispehaven, Skovparken, Fuglekvarteret og mange, mange flere lavede egne ruter i deres beboelsesområde i Aabybro, mens andre løb deres yndlingsrute uden for byen. Vi er enormt taknemmelige over den store opbakning, vi har fået, både fra sponsorsiden men også fra antallet af deltagere, i en tid hvor mange lignende arrangementer bliver aflyst. Så det har selvsagt været et smukt syn at se alle de flotte Knæk Cancer trøjer fylde gade billedet på en flot solbeskinnet lørdag formiddag i og uden for Aabybro, oplyser Torben L. Pedersen.

- Det var med stor ydmyghed og respekt, at vores formand Karsten Sørensen lørdag aften kunne ringe det indsamlede beløb på 62.020 kr. ind til det store indsamlings show på TV2, skriver Torben L. Pedersen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...