Sport: På grund af Covid 19 er løbet 24. oktober ændret i sin form

Aabybro: Grundet situationen vedr. Covid 19, har ændret anholdelsen af Knæk Cancer løbet Aabybro 24 oktober 2020 til et virtuelt løb.

- Vi løber sammen - men hver for sig - mod Knæk Cancer.

Sådan fortæller Karsten Sørensen fra ROFL Run på vegne af den styregruppe, der står bag arrangementet.

- Vi vil bestræbe os på at den virtuelle oplevelse bliver så stor som muligt. Og kan kun opfordre til at man på trods at de alvorlige omstændigheder og de udfordringer der er, som en naturlig konsekvens af Corona, støtter op om knæk Cancer løbet Aabybro 2020 i den gode sags tjeneste, siger Karsten Sørensen.

Han fortsætter:

- Vi synes, det er vigtigt at holde fast, i at gennemføre det efterhånden traditionelle løb, i Aabybro. Dels for vores mange deltagere, der med hver sin grund ønsker at løbe/gå i dette arrangement, og dels for at bidrage til byens aktive udvikling og ikke mindst for vores mange sponsorer, som er med til at sætte et stort aftryk på det samlede resultat som knæk Cancer løbet Aabybro, efterfølgende kan bidrage med.

Sådan foregår løbet

Knæk Cancer løbet afholdes den 24. oktober, hvor hundredvis af gående og løbere vil være er klar i deres Knæk Cancer løbetrøje, når startskuddet lyder kl. 10:00. Løberne kan i år vælge og få tilsendt din trøje, medalje og startnummer eller afhente som de kender det hos SportMaster.

ROFL Run sørger for opvarmningen, inden løberne begiver sig ud på deres yndlingsrute på 5, 10, 21,1 eller 42,2 km fra din bopæl. Der er naturligvis også gå valg fri gå distancer, hvor man kan gå som familien eller vælge sig en vandretur. Knæk Cancer løbet Aabybro sættes officielt i gang kl. 10:00. Udover opvarmning planlægger vi at der vil være massevis af peptalk, fede lodtrækningspræmier og interessante interviews med forskellige løbere på ruten. Styregruppen planlægger i år også at live streame det hele fra et studie, så deltagerne kan se med fra deres mobil, mens de er ude på deres ruter.

Tilmeldingen til Knæk Cancer løbet Aabybro virtuel 2020, kan allerede nu ske via hjemmesiden www.ROFLRun.dk eller løbets Facebook side.

Her vil der yderligere være en vejledning for tilmelding samt oplysninger om løbets virtuelle opsætning og afvikling.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...