Der er godt gang i kuglepennene hos Jammerbugt FC. 2. divisionsholdet er nemlig i fuld gang med at sikre spillere frem mod den kommende halvsæson, hvor nordjyderne skal kæmpe for en topplacering i tabellen.

En af dem, der skal hjælpe til på den front, er 24-årige Anders Rosengren Jensen, der har sin fodboldopdragelse i Jetsmark IF. Klubben har fornyet hans kontrakt, så den løber frem til sommeren. Det skriver de i en pressemeddelelse.

- Anders har i en periode været lidt i skyggen af vores øvrige centrale midtbanespillere, men han har i efteråret grebet chancen, når han har fået den. Her har han leveret godt og er i det hele taget inde i en god udvikling. Anders kan stadig bygge på, men han har allerede nogle vigtige spidskompetencer som midtbanespiller og på standarder og er en værdifuld spiller for os. Han er en dygtig sekser i 2. division, beskriver cheftræner Bo Zinck i pressemeddelelsen.

- Jeg har efterhånden en håndfuld år bag mig i førsteholdstruppen, hvor det personligt er gået lidt op og ned. Det sidste halve år har jeg spillet mere, end jeg har gjort i lang tid, hvilket jeg har været rigtig glad for. Derfor var det heller ikke en svær beslutning at sige ja til en tørn mere i den blå trøje, siger midtbanespilleren.

Et af de foreløbigt store øjeblikke i Anders Rosengren Jensens karriere kan findes tilbage i 2016, hvor han scorede mod FC København, da Jammerbugt FC mødte det danske storhold på Aalborg Stadion. Københavnerne vandt 6-1 i pokalopgøret.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...