CORONA: Ældre over 65 år, som modtager personlig pleje og praktisk bistand, kan få tid til vaccination - tilbud om quick-test udvides også

Fra denne uge – uge 1 – kan borgere, der er +65, og som modtager personlig pleje og praktisk bistand i Jammerbugt Kommune begynde at booke tider til corona-vaccination.

Her åbner Region Nordjylland for booking af tider til corona-vaccination for alle borgere i Jammerbugt Kommune, der er +65 år, og som modtager personlig pleje og praktisk bistand.

Det oplyser Jammerbugt Kommune i en pressemeddelelse.

- Det er endnu usikkert, om tidsbestillingen åbner i løbet af mandagen 4. januar, eller om det først bliver i købet af tirsdag eller onsdag i uge 1. Det afhænger af, hvornår Statens Seruminstitut bliver klar med at sætte bookingsystemet op, da de skal sikre, at det kun er borgere, hvis CPR-numre som er registreret, der skal kunne booke tider, skriver Jammerbugt Kommune.

Borgere i Jammerbugt Kommune skal også først forvente at kunne bestille tider til selve vaccinationen fra mandag 11. januar.

- Årsagen er, at vaccinerne, Moderna, først kommer til Danmark kort tid inden, oplyser kommunen.

Immobile borgere i målgruppen for vaccinen, får tilbudt kørsel til vaccinationscentre, og vil få nærmere besked herom fra Jammerbugt Kommune.

Beboere og ansatte på plejecentre i Jammerbugt Kommune bliver tilbudt vaccination ligeledes i denne uge. Det kommer til at ske fra tirsdag og onsdag.

Det vil i Jammerbugt Kommune også være yderligere fokus på tests blandt pleje- og sundhedspersonale.

- Det sker for at sikre smitteopsporing forinden vaccinationerne. Det er Falck, som gennemfører testene.

Tilbuddet om quick-test i Brovst Hallen udvides også, og dermed kan borgere blive testet uden tidsbestilling både tirsdag 5. januar og onsdag 6. januar 2021 – begge dage fra kl. 9 til 17. Adressen er Brovst Idræts- og Kulturcenter, Damengvej 2, 9460 Brovst.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...