Temadag: Danmark for målene” kommer igen til Aabybro, og denne gang er det blandet andet madspil, der er i fokus

Aabybro: Når ”Danmark for målene” 2. august fra 14.00-18.00 kommer til Aabybro er det med både spændende, inspirerende og tankevækkende emner på programmet

Temadagen, der har torvet i Aabybro Centret som ramme, kommer nemlig til at handle om madspild, råvarer, hvordan man kan gøre en forskel for sin egen sundhed og skabe en bærdygtig fremtid gennem vores egne madvaner.

På temadagen vil Anne Hjernøe komme forbi og holde oplæg om det, der ligger hendes hjerte nærmest - det vi putter i munden.

På pladsen vil der desuden være forskellige pavilloner med informationer om de Verdensmål, der vedrører temaet ’Fødevarer i

Balance’.

Der vil også være en Skattejagt for børn, hvor børnene får udleveret en lille præmie ved indlevering, samt Tip en 17’er for voksne, hvor man deltager i en konkurrence.

Derudover kan man skrive sit Hverdagsmål i gæstebogen, tage en selfie ved den sjove selfievæg, udfordre i et spil Twister eller få en kop kaffe og et stykke chokolade.

Danmark for Målene er en folkeoplysningskampagne, der har som formål at udbrede kendskabet til FN´s 17 verdensmål i Danmark.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...