AABYBRO: Den tidligere Aabybro IF spiller og nuværende superligaspiller, Kasper Pedersen, ønsker ikke at forlænge sin aftale med AaB, da den stærke midterforsvarer fra kontraktudløb til sommer vil prøve sig af i en udenlandsk klub.

AaB havde tilbudt Kasper Pedersen en kontraktforlængelse, men den 26-årige spiller har meddelt, at han er indstillet på fra næste sæson at søge lykken udenlands.

- Det er ingen hemmelighed, at vi meget gerne ville have beholdt Kasper, da vi havde set ham som en krumtap på vores hold i de næste mange år. Samtidig har vi dog forståelse for Kaspers valg om at forsøge sig med et eventyr i udlandet, og han vil altid være velkommen tilbage i AaB, siger sportsdirektør Allan Gaarde.

Kasper Pedersen, der oprindeligt kommer fra partnerklubben Aabybro IF, men skiftede som 12-årig til AaB fra en anden partnerklub Jetsmark IF, udtrykker vemod over sit valg.

- Det er svært at forlade den klub, man elsker, og hvor jeg har tilbragt over halvdelen af mit liv, men jeg er meget bevidst om, at hvis jeg skulle have en chance for at finde en udenlandsk klub, så ville det nok være til sommer.

- For mig er der i Danmark kun AaB, men nu prøver jeg som sagt at se efter en mulighed uden for landets grænser ikke mindst for oplevelsen og for udviklingens skyld. Min kæreste er fra Norge, og det er da ikke usandsynligt, at vi kigger den vej, men andre lande har også interesse, fortæller Kasper Pedersen.

Han har foreløbig spillet 143 officielle kampe og scoret 13 mål for Hele Nordjyllands Hold.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...