Den 13. oktober indledes kartoffelferien

AABYBRO: For 11. år i træk inviterer Vildmoseporten, Gård 18, til kartoffelfestival, og det sker lørdag 13. oktober. Som altid kan børn og voksne se frem til en festlig dag, der starter med morgenkaffe og underholdning ved Saltum Kirkekor.

Som altid finder arrangementet sted den første lørdag i skolernes efterårsferie, engang kaldet "kartoffelferien", fordi også børnehænder var nødvendige, når kartoffelhøsten skulle i hus.

Den nye Vildmosekartoffelambassadør ankommer standsmæssigt i hestevogn, i år anført af Aalborg Garden. Og klokken 11.45 kommer dagens store øjeblik, hvor kartoffelambassadør 2018, kommunalpolitiker Malou Skeel, får udleveret diplom og den gyldne kartoffelskræller. Herefter er der kartoffeldyst mellem rød og blå blok kommunalpolitikere.

Traditionen tro er der masser af aktiviteter for børn som ansigtsmaling, ponyridning, minidyrskue, kartoffeloptagning som i gamle dage, rebslagning og mulighed for en tur ud over markerne i en ATV Crosser, på hesteryg eller i én af de store traktorer.

Imens kan de voksne besøge de mange boder med sæsonens råvarer og gamle håndværk.

I madteltet serveres tre forskellige frokostretter og kaffe, the, saft og kage.

Sidste punkt på programmet er opvisning ved Sulsted-Ajstrup Folkedansere, og herefter kan besøgende hygge sig på festpladsen indtil klokken 16.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...