Foredrag: Pia Norup kendt fra tv-serien besøger Aabybro

Aabybro: Læge Pia Norup og ernæringsekspert Umahro Cadogan testede, om syge danskere kunne spise og træne sig raske i TV 2’ s udsendelser: ’Kan man spise sig rask?’ Kostændringen gav for mange et helt nyt liv. 8. oktober kommer Pia Norup til DGI-huset i Aabybro med foredraget: ”Kronisk Sund – Spis og lev dig rask.”

I sit foredrag fortæller Pia om sit syn på sygdom og sundhed og går i dybden med emnerne ”hvad er sundhed?” og ”hvorfor bliver vi syge?”, men især ”hvordan kan vi spise og leve os sundere og mindre syge?”.

Pia bringer eksempler og cases frem og fortæller levende og inspirerende om sin personlige tilgang til det enkelte menneske. Hvad er hemmeligheden bag det gode og lange liv, vi alle ønsker, og overraskende for mange er der mange flere faktorer, der spiller ind, end blot næringsstoffer og kolesterolmålinger. Et tankevækkende foredrag, hvor du vil gå hjem med ny viden og måske et nyt syn på, hvad sundhed egentlig betyder, og hvordan du opnår det. Også på den lange bane. Foredraget er blevet til i et samarbejde mellem Ældre i Bevægelse i Aabybro, Hjerteforeningen, Kræftens Bekæmpelse, Diabetesforeningen, DGI-huset og LOF-Jammerbugt. Yderligere oplysningen og tilmelding kan ske til LOF-Jammerbugt på www.lof.dk/jammerbugt

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...