15 års jubilæumstour rammer Kulturcentret

AABYBRO: Torsdag den 7. marts spiller Julie Berthelsen i Jammerbugt Kulturcenter. Det er det eneste spillested i Nordjylland, som hun gæster med sin 15 års jubilæumstour.

Hun byder velkommen til en intim, nærværende og ærlig koncert, hvor hun sammen med sine to musikere vil spille alle ‘de gode gamle sange’ fra debutalbummet Home, der udkom tilbage i 2003. I 2018 havde hun dermed 15 års jubilæum, og netop 2018 har hun brugt på at finde både tid og indhold til sit kommende album, som kommer på gaden i 2019. Derfor vil denne akustiske jubilæums koncert også præsentere et par nye sange.

Det er efterhånden mange år siden, at Julie Berthelsen selv har sunget mange af de sange, der er at finde på debutalbummet, og hun glæder sig. Desuden er det jo et kig tilbage til en tid, der var vild og fantastisk og som til denne tour derfor har en del fortællinger med sig.

- Jeg vil bare så gerne fejre mit jubilæum, og én ting er naturligvis at udkomme med noget nyt, men jeg vil også gerne synge det gamle album for mit publikum, som i den grad husker mig fra dengang. Jeg ser frem til at fortælle om en tid fra en personlig synsvinkel og synge de sange, som mange nok vil kunne huske, men heller ikke har hørt længe. Jeg vil gerne dele mit jubilæum med mit publikum. Det var trods alt aldrig gået uden dem. Så det er vel også en slags tak for de sidste 15 år, og lad mig håbe på 15 flere, siger hun i en pressemeddelelse.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...