Svømning: Selveste julemanden kiggede forbi, da Aabybro Svømmeklub var til Flipper Cup i Sindal

Aabybro: Søndag 8. december var Aabybro Svømmeklub afsted til det andet Flipper Cup stævne i denne sæson.

Det blev en dag med glade svømmere og god energi hos alle – svømmere, forældre og instruktører. Stævnet er delt op i 3 grupper. Grupperne adskilte svømmere med luffer og bælte, svømmere med bælte og svømmere uden hjælpemidler.

I andet sidste løb kom julemanden på besøg fra Grønland. Han kom til flippercup for at vises alle svømmerne at han også kunne svømme så han hoppede med i vandet og svømmede 50m. Til sidst kom han også med en gave til alle børnene, sammen med deres flotte medalje.

Trænerne fra Aabybro kunne stolt stille med et 20 mand stort hold, der skulle i vandet sammen med svømmere fra Sindal, Brønderslev, Jetsmark, Hjallerup og Frederikshavn. Blandt Aabybros hold kunne der findes svømmere fra både begyndere, let øvede. Resultaterne var heller ikke at pege fingre af, da alle svømmere forbedrede deres tider og de mange nye svømmere, for hvem dette stævne var det allerførste, kom hjem med en helt række flotte tider og en skinnende guldmedalje!

”Det er rigtig flot at vi igen havde 20 svømmere afsted til Sindal i december. Der var en hyggelig atmosfære i hallen endnu en gang. Det nærmest sydede af god stemning blandt de mange tilskuere” siger svømmeskoleleder Rasmus Grøn.

Næste Flipper Cup afholdes i Brønderslev 26. Januar 2020.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...