Hyggeligt: De gaamle juletraditioner bliver vanen tro støvet af 30. november

Traditionen tro afholder oplevelsesstedet, Vildmoseporten et julearrangement under navnet ”Jul i Oldemors Køkken.”

Arrangementet har Vilmoseporten arvet fra den tidligere forening, Moselauget, som var en støtteforening til den tidligere ”Naturskole i Store Vildmose”, som var oprettet og ledet af nu afdøde naturvejleder, Jens Tandal Olsen.

- Han forstod at gøre befolkningen i store områder af Vendsyssel og Himmerland interesseret i Store Vildmose og jernalderpladsen, som var bygget og vedligeholdt af netop Vildmoselauget, fortæller Christian Larsen.

Både børn og voksne kan glæde sig til at genoplive gamle juletraditioner som på vores oldeforældres tid, når Vildmoseporten byder på fulling, varme vafler, risengrød, kaffe/te og sirupskage m.m.

- Det er en dag for børn, forældre, bedsteforældre og alle andre! Mosekonen har brygget og Vildmoseporten er klar til julehygge med oplevelser for alle sanser. Vi skal dyppe lys, lave dekorationer, slå reb, lave julebukke af lysesiv og meget andet for de fingersnilde. Alt kan nydes i den gode stemning i kostalden, hvor der er pyntet op til jul Du kan også prøve lykken i tombolaen, slutter Christian Larsen.

Arrangementet løber af stablen fra klokken 12.00.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...