SOMMERLAND: Børns Voksenvenner havde trods dårligt vejr en forrygende dag i Fårup

57 glade og forventningsfulde mennesker mødtes - i to grupper og i regnvejr - til velkomst, da Børns Voksenvenner nyligt var i Fårup Sommerland.

Alle foreningerne i Nordjylland var flot repræsenterede, og områdeleder Birgit Klitgaard Leong bertter, at der blev budt på frokost i pizza & pasta restaurant, og at alle deltagerne fik udleveret værdikuponer, så de kunne købe is, kaffe, hotdogs eller andet i løbet af dagen.

- Vi arrangerede et mødested under store parasoller, hvor folk droppede forbi i løbet af dagen til en snak og for at være med til at tegne/male sammen med Jonny Hefty, Aalborgs ambassadør. Det regnede hele formiddagen, men folk tog det i stiv arm og med højt humør. Fordelen var, at der ikke var kø ved rutsjebanerne og man kunne køre alle de ture i træk, som man havde lyst til, lyder det.

Arrangementet har fået ros. På dagen var der mange, der kom og sagde tak for et godt arrangement.

En mor i Frederikshavn skriver, at hendes datter var meget glad ovenpå dagens oplevelser, og en voksenven skriver om en formidabel tur.

- Der er kommet henvendelse fra børn, hvis mor havde set os i Sommerlandet, og spurgt til, hvad det var for noget, det der med voksenven, fortæller områdelederen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...