12. september fylder Børns Voksenvenner i Nordjylland 30 år. De har lokalafdelinger i Frederikshavn, Aalborg, Hjørring, Vesthimmerland og Jammerbugt.

De inviterer store og små til jubilæumsfejring i Fårup Sommerland for at fejre 30 år i venskabernes tegn.

Det oplyser Børns Voksenvenner i en pressemeddelelse.

- Siden 1990 har Børns Voksenvenner skabt venskaber mellem børn med spinkle voksennetværk og frivillige voksne med tid og lyst til at gøre en kæmpe forskel for et barn. 12. september fejrer foreningen landet over de flere tusinde venskaber, der er dannet i løbet af de 30 år, skriver de.

De indbudte til fejringen er børnene, der har en voksenven, børnenes forældre og voksenvenner. Der vil være velkomst, tid til rutsjebaneture, restaurantbesøg på restaurant Loen og is. Der er også deltagelse af foreningens ambassadør Jonny Hefty og hans ven kunstmaler Hartvig Hansen.

Foreningen håber, at opmærksomhed omkring foreningens jubilæum og vores arrangement kan give flere lyst til at melde sig som voksenven for et af de børn, som lige nu venter på en ven. I de nordjyske lokalafdelinger venter lige nu ca. 75 børn i alle aldre på en voksenven.

Børns Voksenvenner er en landsdækkende frivillig forening med omkring 60 lokalforeninger og over 1500 frivillige, som understøttes af områdekontorer flere steder i landet og et landssekretariat i København.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...