Sommerkoncert: Torvet i Blokhus er igen ramme om en række koncerter. Torsdag blev de sidste navne offentliggjort, og arrangørerne modtog en donation fra Jammerbugt Kommune

BLOKHUS: Det er ikke så værst at skulle stå på ryggen af en gedigen succes.

Og det er præcis, hvad Erhvervsforeningen Destination Blokhus, der står bag ”Musik på Torvet” i Blokhus gør.

- 2018 var det, man kan kalde et drømmescenarie med perfekt vejr og et helt perfekt program, sagde Karls Korfits fra Torvegruppen.

- Skal der lidt malurt i bægeret, kunne det være, at vi ikke havde helt styr på toiletforholdene sidste år, sagde Karl Korfits, der er musikansvarlig i Torvegruppen.

- Det har vi i år.

Torsdag formiddag var han og resten af holdet klar til at offentliggøre de sidste navne til rækken af koncerter, og her blev det offentliggjort, at showmusikerne fra ABBA CZ gæster scenen torsdag 4. juli og torsdag 1. august står Johnny Madsen på senen.

- Det var en bragende succes sidste år, så han havde nærmest inviteret sig selv på forhånd, sagde Karls Korfits.

Koncerterne er som altid gratis, men arrangørerne har et nyt tiltag i ærmet i form af støttemærker, der gør det muligt for koncertgæsterne at støtte.

En del af indtægterne fra salg af blandt andet drikkevarer, går til næste års koncerter.

- Men der er jo altid nogen, der af forskellige årsager ikke køber f.eks. drikkevarer, og derfor har vi opfundet mærket, forklarede Karl Kofits, der i det hele taget oplever en stor støtte lokalt.

- Vi har ikke mindst et fantastisk hold af frivillige, fremhævede han.

Jammerbugt Kommune donerede torsdag 250.000 kroner til arrangørerne.

- Vi er rigtigt gode til turisme i Jammerbugt, sagde borgmester Mogens Chr. Gade, inden han overrakte donationen.

- Der var engang, hvor det fremgik af bagsiden af Børsen, at Blokhus var en by i Rusland. Det er den ikke længere, for den er et fyrtårn i dansk turisme.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...