JAMMERBUGT: Når børnene skal passes og undervises i mindre grupper på grund af de nye coronarestriktioner, er der også brug for flere hænder til at klare opgaverne.

Derfor har Jammerbugt Kommune oprettet en corona-jobbank for pædagoger og lærere. Siden i fredags har mange meldt sig, men skoler og dagtilbud har brug for endnu flere.

- Der er brug for både pædagoger, pædagogiske assistenter, lærere, studerende, pensionerede pædagoger og medarbejdere med generel erfaring fra undervisningsområdet eller dagtilbudsområdet, fortæller konstitueret chef for skole- og dagtilbudsområdet Helle Nørgaard Pedersen.

- Vi har fået en del tilmeldinger til jobbanken på få dage. Men vi har brug for dem stort set samme tempo, som de tilmelder sig. Vi har hårdt brug for ekstra hænder i den her helt særlige situation, siger hun.

Interesserede fra andre kommuner kan sagtens tilmelde sig jobbanken i Jammerbugt Kommune, da lærere og pædagoger varetager en kritisk jobfunktion, og derfor gerne må krydse kommunegrænserne, trods restriktionerne.

- Vi modtager løbende ansøgninger og kontakter løbende de, der har tilmeldt sig jobbanken. Det sker stort set i samme omfang og tempo, fordi vi har akut brug for hjælpen. Som det ser ud nu, kan tilmeldte forvente at blive kontaktet ret hurtigt, siger Helle Nørgaard Pedersen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...