Vindere af frivilligprisen giver videre

KAAS: Jette og Frank Wagner modtog i sidste uge Frivilligprisen 2018 på 5.000 kroner. Pengene kunne de ikke selv beholde, de skal gives videre til gavn for frivillige og borgere Jammerbugt Kommune - og det har Jette og Frank Wagner nu gjort.

Vennekredsen ved Pandrup Plejecenter modtager 1000 kroner til aktiviteter for de ældre, når de er ude med bussen, Vennekredsen ved Kaas Plejecenter modtager 1000 kroner, lige som Ældre hjælper ældre også modtager 1000 kroner. Og sidst, men ikke mindst, modtager Næstehjælperne 2000 kroner til julehjælp.

- Vi skal nok få mad på bordet, men det er der jo nogle, der ikke kan, fortæller Jette Wagner, der sammen med sin mand traf beslutningen om, at Næstehjælperne skulle tilgodeses, selvom de ganske vist ikke har arbejdet ret meget sammen med foreningen.

Det er en vigtig opgave, foreningen udfører, mener ægteparret, der er glade for at kunne række en hjælpende hånd ud op til jul, hvor flere familier har svært ved at få enderne til at mødes.

Oprindeligt var det også meningen, at ægteparret gerne ville have givet medarbejderne i Frivillighuset en oplevelse eller måske en julefrokost. Men det sagde medarbejderne i Frivillighuset pænt nej tak til.

- Det synes de ikke, at de kunne, fortæller Jette Wagner, der nu alligevel mener, at medarbejderne i Frivillighuset fortjener at blive påskønnet for al det arbejde, de gør for de frivillige i Jammerbugt Kommune.

- De gør en kæmpestor indsats, for det er jo der, vi ender, når der er et eller andet, vi skal have hjælp til, fortæller Jette Wagner, der synes, at de ansatte i Frivillighuset gør et helt fantastisk godt arbejde for at sikre, at den frivillige indsats blomstrer i Jammerbugt Kommune.

Men da medarbejderne i Frivillighuset pænt takkede nej til en ekstra julegave, kom det i stedet de udsatte familier til gode med et ekstra stort beløb.

Helle og Frank Wagner havde også håbet, at de kunne give de 1000 kroner, som fordeles til Vennekredsen ved Pandrup Plejecenter, som et tilskud til driften af den bus, som fragter plejehjemsbeboerne fra plejecentrene i Pandrup, Saltum og Kaas. Der mangler nemlig et betragteligt beløb til benzinudgifterne, fortæller Jette Wagner.

- Men det kunne vi ikke, så pengene går i stedet til, at de ældre kan få lidt godt på turen, fortæller Jette Wagner, der håber, at Vennekredsen på anden måde kan finde de penge, man akut står og mangler, så de ældre kan blive fragtet ud på eventyr i bussen, som Frank Wagner kører for foreningen.

Håbet er, at endnu flere vil melde sig under fanerne som medlemmer af Vennekredsen for at sikre, at der også fremover vil være penge til en bus - på nuværende tidspunkt er der mange pårørende, som måske ikke er klar over muligheden for at støtte det frivillige arbejde, der bliver gjort for deres ældre på plejecentrene, mener Jette Wagner.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...