Han har været en del af IFN i mere end 45 år

NØRHALNE: Årets Medhjælper i Fremad Nørhalne 2018 er Jens Sejling, som i forvejen har JBUs Sølvnål og JBUs Æresnål. Han har været med til at starte IFNs Sølvnålsklub i 2000 og har her været formand siden 2013. Han er naturligvis også et af de få IFN æres-medlemmer udnævnt i 2011.

- Jeg kan simpelthen ikke fatte, hvorfor Jens Sejling ikke tidligere er blevet kåret som Årets Medhjælper, og det er så nok den eneste pris, han ikke har fået, sagde formand Claus Svendsen.

Jens Sejling har været en del af IFN i mere end 45 år. Han startede i gymnastikken, men det blev hurtigt fodbolden, der fik hans opmærksomhed.

- Han har altid været en trofast hjælper til alle arrangementer på stadion og i hallen både til cup, til kunst og ikke mindst til hverdag. Derfor var det også oplagt at han har været en del af C-holdet siden dets opstart i 2002, og har været formand for C-holdet siden 2011, sagde Claus Svendsen.

Den post har han nu overladt til Poul Hansen, men han fortsætter naturligvis på C-holdet.

- Grunden til, at han ikke har fået denne pris før, er sikkert, at han som C-holds formand er en af dem, jeg altid har spurgt, hvem har gjort noget ekstraordinært i år? Hvem synes du skal have prisen? Det har jeg ikke spurgt ham om i år, sagde Claus Svendsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...