Torsdag hædrede Jammerbugt Kommune en lang række af atleter, som har udmærket sig i 2019

BROVST: Torsdag aften blev der igen uddelt idrætspriser til de atleter i kommunen, som gennem året har udmærket sig eller præsteret i deres verden.

Borgmester Mogens Gade uddelte dermed medaljer og håndklæder til en lang række unge og ældre atleter, som har sikret kommunen mesterskaber gennem året - nordiske, jyske og danske mesterskaber blev belønnet i en strid strøm.

I alt fra e-sport og golf til speedway og fodbold har Jammerbugt Kommune vist sig at præstere på højt plan.

Der blev også delt medaljer ud til det lokale LykkeLiga-hold i Aabybro, som sammen med resten af LykkeLiga-medlemmerne i Danmark danner et komplet landshold.

LykkeLiga er et håndboldkoncept af tidligere landsholdsspiller Rikke Nielsen. Her er målet at aktivere udviklingshandicappede børn over hele landet.

- Jammerbugt ønsker at hædre og påskønne de atleter, der har ydet en særlig indsats. Aftenens deltagertal viser også, at der er ydet masser af store præstationer af kommunens atleter. Der er meget at være stolt af i Jammerbugt Kommune - også inden for idrætsverden, lød det fra borgmesteren.

Arrangementet blev som tidligere år afholdt i Sport- og Kulturcentret i Brovst, hvor der var røde pølser på menuen til alle prisvindere og tilhørende familiemedlemmer.

Året unglederpris gik til målmandstræner Nicolai Esholm Jensen fra Jetsmark IF, mens Bo Bang Larsen fra Ørebro Boldklub blev årets leder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...