Emil Kobberup skifter til Vendsyssel FF - Jammerbugt FC er glad for at kunne udvikle spillere til en top 18 klub i Danmark

JAMMERBUGT: Jammerbugt FC keeper, Emil Kobberup, griber chancen for fodbold på fuld tid med et sommerskifte til Vendsyssel FF. Dermed bliver han den næste i rækken af Jammerbugt FC spillere, som stempler ind på et højere niveau.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- Først og fremmest er det for os som klub en god fornemmelse at have udviklet en målmand til en top 18 klub i Danmark. Vi ved, vi sender Emil videre til en god klub, hvor han forhåbentlig kan fortsætte sin udvikling, fortæller Jammerbugt FC cheftræner, Bo Zinck, der samtidig er bevidst om det tab, der følger med målmandens skridt op i rækkerne.

Tidligere på foråret kunne klubben meddele samme destination for midtbanespiller Zander Hyltoft. Ligesom Zander skifter Emil efter afslutningen på forårssæsonen.

- Emil har været igennem en rigtig god udvikling hos os og fortjener stor ros, sammen med vores målmandstræner Povl. Sammen har de leveret et godt stykke arbejde. Derfor er vi selvfølgelig også ærgerlige over at miste Emil, som er en vigtig person udenfor banen også. Emil er en fantastisk fyr og en dygtig målmand, som også har været med til at skubbe positivt til træningen. Derfor er det selvfølgelig også et tab for os nu og her, men det må vi løse. Det er jo netop dette udviklingsarbejde, vi gerne vil prioritere som klub. Derfor glæder vi også over, at der endnu engang er vist respekt og anerkendelse for vores talentudvikling, oplyser Bo Zinck.

Emil Kobberup genkender cheftrænerens beskrivelse af det gode udviklingsmiljø og glæder sig over den udvikling, han og klubben sammen har været igennem over de seneste år.

- Jeg har haft en super tid i Jammerbugt FC, både på og udenfor banen. Jeg har kunnet spille kontinuerligt og det har bidraget til, at jeg har udviklet mig meget. Det har været en fornøjelse at møde ind til træning hver gang.

Han er nu er klar til at tage skridtet op på næste niveau i fodboldkarrieren.

- Jeg følte, at tidspunktet var det rette. Jeg har fået rigtig meget med i bagagen fra Jammerbugt FC og håber nu at kunne gøre mig gældende i forhold til spilletid i Vendsyssel FF.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...