Sæsonoptakten er så småt ovre for Jammerbugt FC

Sæsonoptakten er så småt ovre for Jammerbugt FC. Lørdag blev sidste træningskamp spillet, og 1. divisionsholdet fra Vendsyssel FF vandt med 1-0 efter en sen scoring på en personlig fejl.

Jammerbugt-træner Bo Zinck er dog godt tilfreds den afsluttende kamptræning inden den nye sæson.

- Det var en god og intens træningskamp. Det gik forventeligt mod en modstander på højt niveau. Den fik vi meget ud af, og vi var i den grad en del af kampen. Det var et godt billede. Vi var gode til at spille os ud af presset. Vi holdt dem nede på et chanceantal, der var acceptabelt mod et 1. divisionshold. Så det var en rigtig god generalprøve. Kan vi spille sådan og præstere hver gang, bliver det svært at spille mod os i 2. division. Jeg er meget fortrøstningsfuld, siger cheftræneren.

Dermed har han også fået et fint billede af den trup, som er blevet skabt gennem sommerpausen.

- Det er et godt fodboldhold. Vi kan stå højt og lav. Vi kan spille og være mere defensive. Spillerne kan lidt af det hele fodboldmæssigt. Vi har igen forsøgt at rykke os rent fysisk, så vi har haft en hård opstart, fordi vi vil være parat fra start. Der er fyldt godt ud i de huller fra dem, som vi har mistet. De unge har også gjort det godt i vores opstart. Alt i alt ser det fornuftigt ud. Der bliver stor konkurrence om pladserne, og det kan man mærke til træningerne, siger Bo Zinck. Han har især forberedt sig på, at der igen bliver fem udskiftninger per hold i næste sæson.

- Det bliver vigtigt, hvordan man håndterer det. Man skal have en bænk, der virkelig kan gøre nogle ting. I foråret var det mere for aflastningens skyld, når man spillede flere kampe på kort tid. Nu spiller vi lørdage igen, så nu kan man ændre kampene med de mange udskiftninger, siger Zinck.

Den første kamp i den nye sæson i 2. division bliver mod oprykkerne fra SfB-Oure. Men selvom de netop er rykket op i divisionerne, tager Jammerbugt ikke let på opgaven.

- Den første kamp er altid lidt speciel. Den lever sit eget liv. Det er en god oprykker, som har meget træning i benene. Mange af spillerne går jo på deres skole dernede. De ligner lidt FC Nordsjælland og er godt spillende. Vi kan få en tur i karrusselen, hvis vi ikke passer på. Men rammer vi dem, som vi skal, får de det svært. De er dygtige og har et spilsystem, som de har spillet i mange år, så det er en farlig start. Vi har stor respekt for dem, men det er også en opgave, som burde være til at løse for os, slutter Bo Zinck.

Kampen spilles på Sparekassen Vendsyssel Arena lørdag klokken 14.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...