Kommunen vil gerne have deltagelse af flere lokalsamfund

JAMMERBUGT: Kommunen har atter haft samlet ildsjæle fra hele kommunen til en aften med bosætning på dagsordenen som opfølgning på den nye indsats omkring bosætning i Jammerbugt Kommune. En indsats som blev startet op med et borgermøde tilbage i september i Sport- og Kulturcenter Brovst, med over 100 fremmødte.

På det første møde blev de mange fremmødte klogere på, hvem kommunens mulige tilflyttere kunne være, og ikke mindst, hvilke tanker og overvejelser, der skulle gøres for at få deres opmærksomhed, gennem oplæg fra henholdsvis journalist Jeppe Søe samt analyserådgiver ved Nordjyske Medier, Roland Ravn Køjborg.

Med udgangspunkt i oplæggene fra det første møde skulle de mange fremmødte så arbejde videre med bosætning i et mere lokalt perspektiv.

Til mødet på Rådhuset i Aabybro var der flot tilslutning fra otte lokalområder i Jammerbugt Kommune, nemlig Tranum, Aabybro, Gjøl, Thorup Klim, Hjortdal, Jetsmark, Ørebro og V. Hjermitslev. Bag arrangementet står Jammerbugt Kommunes to konsulenter fra Landdistriktskontoret, Andrea Kuzevski og Lars Haagensen.

- Vi håber, at vi kan få endnu flere lokalområder med på banen med arbejdet omkring bosætning, derfor vil vi ultimo november afholder et møde identisk med dette for de lokalområder som ikke havde mulighed for at deltage. Dette vil give os mulighed for at arbejde videre efter jul med samme afsæt, fortæller en optimistisk Lars Haagensen.

- Det har været en fremragende aften med spændende drøftelser om bosætning sammen med de mange aktive ildsjæle som var dukket op. Det er dejligt at se at så mange er klar på at smøge ærmerne op og arbejde videre med bosætning i lokalt regi, vi glæder os til endnu en aften 26. november med andre lokalområder, og ikke mindst til den videre proces, fortæller Andrea Kuzevski.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...