Siden starten af skolernes sommerferie har lånerne atter kunnet betjene sig selv udenfor åbningstiden på alle bibliotekerne i Jammerbugt Kommune

Siden starten af skolernes sommerferie har lånerne atter kunnet betjene sig selv udenfor åbningstiden på alle bibliotekerne i Jammerbugt Kommune.

- Der er dog ikke så mange, der har opdaget det, fortæller bibliotekar og formidlingsansvarlig på Fjerritslev Bibliotek, Anna Kristensen.

- Det står nævnt i oplysningerne om åbningstider på bibliotekernes hjemmeside, men ellers har det ikke været annonceret.

Da de selvbetjente åbningstider i sin tid blev indført, blev det hurtigt en stor succes blandt lånerne. Og idet man dette forår først i flere måneder måtte undvære at komme på biblioteket, da coronakrisen startede, og siden kun har kunnet benytte bibliotekerne i de bemandede åbningstider, er det en stor forbedring for lånerne, at selvbetjening igen er muligt.

Bibliotekerne er gået tilbage til de almindelige åbningstider - bortset fra, at timerne for selvbetjening er indskrænket en smule.

- Det handler simpelthen om rengøring, lyder det fra Anna Kristensen.

- Alle kontaktflader skal jo være corona-rene på behørig vis, og da der ikke er rengøring i weekenden, er der kun åbent for selvbetjening lørdag fra kl. 9-14 og lukket søndag, mens man i hverdagen kan komme ind fra kl. 9-22 ved hjælp af sundhedskort og sin personlige pinkode.

Skulle man have lyst til at benytte tilbuddet om selvbetjening, kan en pinkode oprettes ved henvendelse på biblioteket i den bemandede åbningstid.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...