BYENS LIV: 70 stande var med på loppemarkedet

AABYBRO: 70 stande blev det til, da der atter var stort loppemarked i DGI-hallerne lørdag 23. marts. Dette års overskud går til ungdomsarbejdet i Aabybro Håndboldklub.

Sidste år var det Julemærkehjemmet i Hobro, som blev støttet.

I hal A havde 3. C en stor stand med rigtigt mange forskellige effekter. Mange fra klassen har været i gemmerne, og der er blevet ryddet op og tingene er så havnet på loppemarkedet.

Alle pengene som kommer ind på standen går ubeskåret til klassekassen i 3 C. Så bliver der måske penge til en tur til Nordsøen Oceanarium i Hirtshals.

Alt som ikke blev solgt fra standen gik til Næstehjælperne i Jammerbugt. Stefan Madsen som er cheftræner for Aalborg Håndbold og bor i Aabybro og havde i anledningen af loppemarkedet hidkaldt to af håndboldspillerne fra divisionsholdet, nemlig Stefan Meinby og René Antonsen.

- Det er dejligt at jeg på denne måde kan være med til at samle penge ind til en god sag, fortæller Stefan Madsen. Divisionsspillerne var med til at skyde på mål og her blev hastigheden målt. Det gjaldt ikke om at skyde hårdt men finde en styrke 30 til 35 km/t. Det kan oplyses, at håndboldspilleren Michael Hansen hårdeste skud hidtil er målt til 109 km/t.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...