Fund: 22. juni holder Lions Club Hvetbo loppemarked i Saltum

Saltum: Den 22. juni har Lions Club Hvetbo igen et kæmpe loppemarked på håndværkervej i Saltum og hylderne er igen fyldt op med spændende effekter, ligesom ” smedens hjørne” er et helt eldorado for bla handymanden.

- Vi har næsten nye cykler, ligesom boghjørnet rummer alt fra den næsten nye roman til gamle historiske børger. Så kom og støt et godt formål. Den 15. juni uddeler klubben ca 70 000 kr til gode formål i primært nærområde, fortæller Aksel Lange.

Fredag den 10. maj fik loppemarkedet fornemt besøg, idet en delegation fra kommunes venskabs kommuner i Tyskland og Polen kom på besøg.

Besøget var blandt andet en del af næste dags besøg på Pandrup Genbrugsplads, hvor gæsterne blandt andet så, hvor de genbrugelige effekter bliver afleveret og afhentet af lions clubben hver uge.

Det var clubbens klare indtryk at gæsterne var imponeret af den måde clubben, behandler de indkomne effekter på, herunder at alle indtægter, senere doneres til velgørende formål i ind og udland.

- Der skal derfor også lyde en stor tak til Borgmester Mogens Christen Gade og de øvrige i den danske delegation fordi de i et stramt program fandt tid til besøget, siger Aksel Lange.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...