Fremad Nørhalne ser frem til 100 års jubilæum

NØRHALNE: Idrætsforeningen Fremad Nørhalne havde lørdag aften samlet godt 200 ledere, sponsorer og medhjælpere til den årlige fest, som er en af de måder foreningen takker de mange frivillige på for deres indsats, særligt under den årlige internationale ungdomsturnering i fodbold, Nørhalne Cup.

Samtidig blev årets medhjælper kåret, og Henrik Niss Mindelegat uddelt.

Formand Claus Svendsen bød velkommen og takkede sponsorer og de frivillige for samt multipower udvalget for at arrangere byløbet.

- Jeg vil sende en speciel tak til alle trænere, instruktører og hold-leder. I præger i den grad klub-livet. I lægger mange timer i klubben med at lære vores medlemmer nye færdigheder i sportsgrene. Men I er også med til at give foreningens værdier videre, som har så stor betydning for IFN, sagde Claus Svendsen.

- Vi har gode og engagerede frivillige ledere, som bruger meget tid på at viderebringe gejst, opmuntring og retning, men lur mig om ikke I også får noget igen. Jeg kan se flere tidligere trænere/instruktører her i aften, som jeg er sikker på kommer til at mødes med en gammel spiller, hvor I har betydet en stor del i deres opvækst. Jeg tror, vi alle kan huske en tidligere træner/instruktør som har betydet noget i vores eget liv, og når man mødes igen senere i livet, giver det anledning til kram og en snak om gamle dage, sagde han.

- Og det er der betalingen sker for den frivillige indsats, at man kan se, der er gjort en forskel i et ungt menneskes liv, og at det værdsættes, understregede han.

Der var også tak til de mange frivillige, der løfter Nørhalne Cup.

- Jeg tror, at alle her i aften er enige om, at det er være med til at afvikle cuppen er noget helt specielt. Men det er fedt at være med til at løfte den store opgave, og det er skønt at være sammen med gamle venner, naboer og nye bekendtskaber opstår. Det er med til at give sammenhold i byen og nogle at snakke med og hilse på, når der handles i Brugsen. Det er faktisk med til at gøre Nørhalne til at være en attraktiv bosætnings-by og ikke bare en sove-by, hvor man køre hjem til sit hus, sagde Claus Svendsen.

Desuden kom han ind på foreningens 100 års dag næste år.

- Vi er ved at lægge sidste hånd på aktiviteterne gennem året, men vi holder jubilæums-reception 6. maj 2019, og vi holder en lidt større medhjælperfest, end vi plejer den første lørdag i oktober. Og noget af det vi er rigtig spændt på bliver udgivelse af vores egen IFN-bog i løbet af foråret, sagde han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...