Per og Maybrith Bach Vestergaard fortsætter i virksomheden

AABYBRO/AALBORG: Michael Wulff A/S overtager pr. 1. januar 2019 virksomheden IDE-EL, der har hjemme i Aabybro samt i Aalborg.

De hidtidige ejere af IDE-EL, Maybrith og Per Bech Vestergaard, fortsætter i virksomheden og vil fortsat bidrage til drift af virksomheden. Direktør Per Bech Vestergaard har de senere år overvejet, hvorledes et generationsskifte kunne komme på plads, så det både var til gevinst for medarbejdere og kunder.

- For mig var det afgørende at finde en køber, der vil videreføre den ordentlige og gode service, vi altid har stået for. I Michael Wulff fandt vi en køber, der havde de samme værdier, både i forhold til medarbejderne og kunderne, så vi føler, at der er et godt strategisk match imellem de to virksomheder, forklarer Per Bech Vestergaard.

En af de store fordele ved opkøbet er, at den samlede kompetence kunderne kan få værdi af, øges markant og giver nye muligheder.

- Jeg er meget bevidst om, at det er en meget veldrevet og velrenommeret virksomhed med en række meget kompetente medarbejdere, som jeg nu overtager og skal videreføre. Det eren opgave som jeg har stor respekt for, og glæder mig rigtigt meget til at komme i gang med, siger Michael Wulff.

IDE-EL blev stiftet af Per Bech Vestergaard i 1990. Han har drevet virksomheden sammen med sin hustru Maybrith.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...