Børn: Den 11. februar kommer Lola Jensen til Sognegården i Aabybro

Den 11. februar kommer Lola Jensen til Sognegården i Aabybro. Få kan, som Lola Jensen, ramme de ømme punkter og samtidig give realistiske bud på, hvordan tingene kan ændres til det bedre.

Du kender godt situationen. Hverdagen bliver til en stressende trædemølle. Det findes både på arbejdet og hjemme i privaten. Der er visse ting, som bare skal gøres i hverdagen.

Men derfor behøver det hele ikke blive gråt og træls. Det er muligt at møde hverdagen med en mere positiv indstilling. Hvis du behersker dette, vil du opleve en fornyet familie- og arbejdsglæde og trivsel. Således at ”(næsten) hver dag” bliver til en god dag.

Lola Jensen, socialpædagog, familievejleder, foredragsholder, forfatter til flere bøger samt familievejleder på TV2 Go´morgen mm.

Lola er familievejleder, og i sin hverdag møder hun en masse spændende mennesker, bekendtskaber der har givet hende en erfaring omkring børn og deres forældre, job og familieliv, dialogen og dens finurligheder. Denne erfaring har hun lovet at formidle på en humoristisk måde. Forældre i dag er fantastisk opmærksomme på det med børn, men det er ikke altid at tanke og handling kommer til at stemme overens pga. travlhed og usikkerhed. Se mere på www.aabykirke.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...