Jagten på en ny serie 6-træner har skabt opsigt på de sociale medier

HUNE: Med overskriften ”Total uambitiøs træner med mindreværdskomplekser søges til bonderøvsklub!” har Hune Boldklub taget en sejrsrunde på de sociale medier, siden de søndag søgte en ny træner til klubbens serie 6-hold.

Facebook-opslaget fik på kort tid medvind og hundredvis af delinger. Det medførte også, at klubben var direkte igennem hos P4 Nordjylland tirsdag.

- Vi er en samling talentløse, aldrende fodboldspillere, som mangler én til at råbe efter os et par gange om ugen i Hune til træning og kamp. Vi spiller fodbold, men først og fremmest er det en undskyldning for at komme lidt væk fra familien, skriver klubben blandt andet i opslaget.

Tonen fik også næstformand i DBU, Bent Clausen, til at dele det på det sociale medie Twitter.

- Uambitiøs træner søges. Håber, at ærlighed belønnes, tilføjer han i sit tweet.

Opslaget kommer af en intern kultur i truppen, hvor en del af spillerne tidligere fået mange grin ud af kampreferater med en humoristisk tilgangsvinkel.

- Mange af os kommer fra Thorup IF, hvor vi skrev de her sjove kampreferater, der også gik viralt. Så vi tænkte, at vi ville prøve den model. Det blev først lagt op som et reelt jobopslag, men det gik først stærkt, da vi lagde det på Facebook, fortæller Jonas Nørgaard fra Hune Boldklub.

Han er selv træner for serie 4-holdet i klubben. Men ifølge ham betyder serie 6-holdet, som man søger en ny træner til, mest af alle holdene, der har hjemme på Stonefield Road.

- Det er lidt som proppen i et badekar. Fjerner du den, så ryger det hele. Det handler om hyggefodbold, der skal være sjovt og hyggeligt. Derfor prioriterer vi virkelig serie 6-holdet, som vi altid vil have. Sidst de rykkede op, trak vi holdet i serie 5 og fik dem tilbage i serie 6. Det er grundstenen i seriefodbold i provinsklubber som vores, siger Jonas Nørgaard.

Selvom opslaget er proppet med humor, er der alligevel nogle reelle pointer.

- Vi vægter bare det sociale. Det handler reelt om at komme lidt væk hjemmefra for os. Det er utrolig vigtigt at kunne tage hjem fra arbejde og komme ud til nogle sjove timer på fodboldbanen, siger han.

Hune Boldklubs medlemmer er typisk fra oplandet eller studerende med bopæl i Aalborg. Der er dermed op mod 30 forskellige nationaliteter i den lokale boldklub, hvor de fleste har en lille køretur til træning og hjemmekampe.

- Jeg tror ikke, at vi har én eneste spiller med adresse i Hune, lyder det fra Jonas Nørgaard.

Klubben råder over herreseniorhold i serie 3, serie 4, serie 5 og serie 6.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...