Jammerbugt FC var godt på vej til at sætte sig tungt på førstepladsen i 2. division pulje 1. Men et overtidsmål dukkede vendelboerne

FODBOLD: Der var mange point at hente i forhold til de nærmeste konkurrenter, da Jammerbugt FC mødte Holstebro i 2. division pulje 1. De nærmeste forfølgere i divisionen havde nemlig smidt point i løbet af weekenden.

Men tre minutter inde i overtiden dukkede Holstebros Andreas Kiilerich op og sikrede et point til hjemmeholdet mod divisionens førerhold.

Kampen endte 2-2.

Det var også Holstebro, der kom foran tidligt i kampen. Efter et kvarter fik vestjyderne nemlig et straffespark, da en af hjemmeholdets spillere blev fældet på kanten af feltet.

Det blev straks omsat til en føring. Men der gik ikke mange sekunder, før Jammerbugt udlignede. I næste angreb tilkæmpede nordjyderne sig en hjørnespark, som Søren Pedersen satte hovedet på til 1-1.

Den stilling holdt frem til kampens afslutning, hvor Jammerbugt mange gange i denne sæson har stjålet sejren. Sådan så det også ud til at gå, da Lasse Storvang efter en lang række småspil i modstanderens felt sparkede den ind til 2-1 til Jammerbugt.

Men det resultat holdt som bekendt ikke, da Holstebro straffede udeholdet i overtiden. Med det ene point har Jammerbugt fortsat fire point ned til Frem på andenpladsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...