Musik: Det var anden gang, den unge musiker gæstede Blokhus. Se de mange flotte billeder fra aftenen lige her ....

Blokhus: - Hej, jeg hedder Hjalmer, sagde han blot. Og så kogte torvet i Blokhus - dels fordi aftenen foreløbig tog prisen som en af sommerens varmeste.

Men ikke mindst på grund af det unge publikum, der trak helt op foran scenen.

For at se Hjalmer Larsen med kække krøller, kasket og masser af charme synge om det, der ligger hans hjerte nær: flygtig kærlighed og ungdommens udfordringer.

Den unge musiker med familienavnet Larsen var da også i den grad træplaster ved torsdagens Musik på torvet arrangement, der tiltrak folk i alle aldre.

Anne Helene Thomsen
Der var godt fyldt på Torvet i Blokhus. Foto: Bent Bach

Målt på mængden af biler i badebyen er det nok også sikkert at konstatere, at de kom fra nær og fjern.

- Jeg tør ikke gætte, hvor mange her er, men vi taler da nok over 6.000, lød det forsigtige gæt fra en glad Karl Korfits, musikansvarlig for Torvekoncerterne.

Det er ikke første gang, Hjalmer Larsen optræder i Blokhus, for allerede sidste år var "unge Larsen" med glimtet i øjet på plads på Torvescenen, og arrangørerne var ikke i tvivl om, at de skulle booke Hjalmer Larsen, der er blevet et kendt ansigt, der blandt andet har spillet på årets Roskilde Festival i år og vundet titlen som "Årets nye navn" ved Zulu Awards.

- Efter sidste års optræden var Hjalmer selvskrevet, og vi glæder os utroligt meget til at se, hvilken musikalskudvikling den unge stjerne har gennemgået det seneste år, har Karl Korfits sagt ved en tidligere lejighed.

Næste kunstner er Johnny Madsen, der spiller på Torvet 1. august.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...