Hæderen tildelt for 5. gang

NØRHALNE: Det er ikke hvert år, der er kandidater, som kan modtage Henrik Niss Mindelegat. Lørdag aften blev legat uddelt for blot 5. gang, og hæderen blev tildelt Alex Husted.

Mindelegatet er oprettet af Fremad Nørhalne for at mindes og ære foreningens mangeårige formand og ildsjæl, Henrik Niss, der døde i 2010.

Formålet er at videreføre de tanker og den ånd, som prægede Henrik Niss arbejde for foreningen, og mindelegatet uddeles til foreningens ildsjæle.

Henrik Niss enke, Inge Larsen, begrundede valget.

- Det er vel ikke for meget at sige, at Alex Husted nærmest er vokset op med Fremad Nørhalne og dermed de værdier, som Henrik Niss stod i spidsen for. Værdier som betyder, at IFN er et samlingspunkt for alle i byen fra vugge til grav.

Alex Husted har vist og viser om nogen, at det er nødvendigt at tage ansvar og udføre frivilligt arbejde for at få foreningen til at fungere og leve op til sine værdier. Til gengæld oplever han også en belønning i form af sjove, spændende og gode oplevelser. Og ikke mindst fællesskabet og sammenholdet, sagde hun.

​Alex Husted siger aldrig nej til at hjælpe uanset opgavens størrelse. Om så det handler om at rydde op efter en fest i hallen, sidde i udvalg eller blive fodboldtræner for endnu et hold - fordi de mangler en.

I foråret var han således træner for damesenior, som vandt deres pulje, og samtidig træner for U17-holdet, der ligeledes vandt deres pulje.

Alligevel havde han tid til som spiller at være med til at rykke op i serie 2, og ydermere sidder han også i seniorudvalget - hvilket han nu har gjort i en længere årrække.

Som træner har han været inde over 3. holdet og været ungdomstræner siden 2015 samt tidligere kåret som Årets Ung-leder og rets Leder.

- Når Alex påtager sig en opgave er det altid med stor fokus på det ansvar, der følger med, og han går altid meget ihærdigt, professionelt og ikke mindst stædig ind til sin opgave for at løse den bedste muligt, og samtidig er han meget vellidt blandt medlemmer af alle aldre i foreningen, sagde Inge Larsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...