TELTFEST: Nordvestjyske Harmonika-Venner havde fuldt hus til fem dage med harmonikamusik og munter stemning på pladsen mellem Hjortdal og Slettestrand

HJORTDAL: − Vi har aldrig været så mange, og det hele gik over al forventning, lyder det fra Niels Chr. Sørensen, der er formand for Nordvestjyske Harmonika-Venner, efter årets træf på Hotel Højgaarden.

Jammerbugt Harmonikatræf 2019 var det 14. i rækken og tog sin begyndelse onsdag 7. august. Men helt fra fredagen før begyndte campister fra nær og fjern at dukke op på festpladsen langs grusvejen op til hotellet, og mange blev på pladsen, til det hele var overstået søndag 11. august efter fem dages tætpakket program.

På træffets første dag var alle kommunens plejehjem inviteret til en hyggelig eftermiddag med musik, kaffe, øl og vand, og ikke færre end 110 beboere fik glæde af at nynne med på de lystige toner fra de optrædende harmonikagrupper.

Torsdag aften mødte 250 op i teltet til musik af gruppen One Night Only, og borgmester Mogens Christen Gade var ligeledes i godt selskab, da han åbnede træffet rent officielt fredag eftermiddag, hvorefter tallet nåede op på 400 deltagere i festlighederne aftenen igennem.

Lørdag formiddag tog tre af harmonikagrupperne en afstikker til Fjerritslev, hvor de underholdt forskellige steder i byen og tiltrak sig opmærksomhed hos mange forbipasserende. Det skete under halvtag på grund truende skyer, men det holdt dog tørvejr, lige indtil harmonikaerne var pakket i bilerne igen, fortæller Niels Chr. Sørensen.

Det hele kulminerede lørdag med 450 glade mennesker, der hyggede sig og dansede foran scenen, hvor ikke færre end 25 harmonikagrupper optrådte på skift.

Publikum svigtede heller ikke søndagens finale, der blev indledt med fælles morgenkaffe og 300 mennesker omkring bordene. Sidste programpunkt var fællessang helt i tråd med de gode traditioner ved Jammerbugt Harmonikatræf.

− Vi er fuldt ud tilfredse med forløbet og ser frem til et nyt træf igen næste år, opsummerer Niels Chr. Sørensen, der også kun har ros til overs for personalet på Højgaarden, som stod for bespisningen af de mange hundrede campister og dagsbesøgende.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...