Musik: Torsdag er det sidste gang i år, der er koncert på Torvet i Blokhus

”Hvalen Hvalborg”, ”Står På En Alpetop” & ”Sexchikane”. Blokhus inviterer til fællessang torsdag den 8. august, Hardinger Band, som det sidste band, går på scenen til årets populære Musik på Torvet koncerter.

”Hvalen Hvalborg”, ”Står På En Alpetop” & ”Sexchikane”. Blokhus inviterer til fællessang torsdag den 8. august, når drengene fra Hardinger Band, som det sidste band, går på scenen til årets populære Musik på Torvet koncerter.

Torvet føles derfor stadig varmt, når det sidste band går på scenen til dette års Musik på Torvet. Der vil igen være kolde fadøl, når baren åbner op til endnu en feststemt torsdag i selskab med Hardinger Band.

- Vi håber på at se mange, glade gæster til den sidste koncert på Torvet. Efter en vellykket sæson, med større opbakningen end nogensinde, er vi klar til at byde det sidste band velkommen på scenen for denne sommer, siger Jannie Ratke, der er eventansvarlig for Erhvervsforeningen Destination Blokhus.

Hardinger Band er i dag det tætteste vi kommer på Shu-bi-dua, med de tre originale medlemmerMichael Hardinger, Jørgen Thorup og Kim Daugaard. Derudover består bandet også af de anerkendte musikere B-Joe og Flemming Olsen. Hardinger Band er kendt for deres fantastiske sceneoptræden, hvor de everer de velkendte numre skrevet til Shu-bi-dua op igennem 70’erne, 80’erne og 90’erne.

Som ved de tidligere koncerter, opfordrer arrangørerne publikum til at medbringe kontanter. - Selvom betaling med betalingskort er blevet optimeret, er det stadig langt hurtigere, når publikum betaler med kontanter, siger udtaler musikansvarlig Karl Korfits og forsætter:

Desuden vil vi af sikkerhedsmæssige grunde opfordre folk til kun at placere klapstole bagerst på Torvet, da klapstole midt på det fyldte torv virker som snublefælder for andre koncertgæster.

Til at varme Hardinger Band op, kommer The Pretenders, som er et revivalband fra Brønderslev. De var i 60’erne b.la. kendt for sine mange Hollies-kopier. Repertoiret er i dag udvidet med 70’er/80’er numre m.m. The Prentenders går på scenen kl. 19.00 og Hardinger Band kl. 20.30.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...