Tidsfordriv: Tre små Aalborg-firmaer har slået kompetencerne sammen og benyttet Corona-krisen til at udvikle en serie high end-kvalitetspuslespil med stemningsfulde danske motiver fra blandt andet Blokhus

Tre små Aalborg-firmaer har slået kompetencerne sammen og benyttet Corona-krisen til at udvikle en serie high end-kvalitetspuslespil med stemningsfulde danske motiver.

- Vi kom på ideen, da min kvalitetsbevidste hustru - der ligesom så mange andre her i Corona-tiden har fået øjnene op for puslespil, en morgen tilkendegav - at det var da et rædselsfuldt udvalg, der umiddelbart var at finde på markedet.

- Med Puzler-serien mener vi selv, at vi nu har fået fotograferet de fedeste og mest stemningsfulde indtryk og samtidig fået pakket dem i nogle yderst præsentable og robuste æsker, fortæller idemanden Ebbe Rubien ovenpå sidenhen hundredevis af investerede interessetimer i projektet.

Resultatet er nu netop stablet på lager i Aalborg i form af de første færdigproducerede spil fordelt på ti motiver, der netop op til sommerferien er klar til bl.a. at blive solgt fra deres egen webshop – www.puzler.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...