Shopping: Gennem et samarbejde mellem handelsstandsforeningerne i Fjerritslev, Brovst, Aabybro og Pandrup er der etableret en helt ny online handelsplatform

Jammerbugt: Platformen, som er etableret med støtte fra Jammerbugt Kommune, hedder Vielskerjammerbugt.dk.

- Målet med den nye online platform er at hjælpe butikkerne i gang med nethandel, i en tid hvor mange butikker ikke oplever den samme kundestrøm. Desuden har nogle brancher mange sæsonvarer på lager, som de meget gerne vil have solgt, inden butikken igen bliver fyldt med nye varer. Derfor vil især de butikker, som ikke i forvejen har egen webshop opnå store fordele med dette nye fælles tiltag, fortæller Martin Eigenbroth fra Fjerritslev Handelsstandsforening.

Alle butikker i de fire centerbyer har mulighed for at lægge varer på den fælles portal og tilbuddene udskiftes løbende.

Grundtanken med Vielskerjammerbugt.dk er, at det skal være så simpelt som muligt for både kunder og butikker at benytte platformen, forklarer Martin Eigenbroth.

Betaling vil derfor ske direkte til den enkelte butik via mobilepay og butikkerne sørger selv for udbringning og leverer gratis i det postnummer, hvor butikken er beliggende.

- Forventet leveringstid er max 48 timer, men i mange tilfælde vil leveringstiden være væsentlig kortere, fortæller Martin Eigenbroth.

Bestiller man uden for leveringsområdet kan man lave aftale om afhentning af varerne i butikken eller kontakte butikken for at få afklaret muligheden for andre leveringsmuligheder.

Centerbyforening Jammerbugt har i samarbejde med Vækst Jammerbugt på kort tid etableret den lokale online portal, som også er en del af vielskervoresby.dk. Dette er en portal, der de seneste uger er etableret i flere byer med stor succes.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...