Reception på Rådhuset i Aabybro ovenpå 25 år som byrådsmedlem

AABYBRO: I januar 2019 havde kommunalpolitiker Per Halsboe-Larsen 25-års jubilæum. Det fejrer Jammerbugt Kommune fredag 1. marts ved en reception på Rådhuset i Aabybro.

Per Halsboe-Larsen har - først i den daværende Fjerritslev Kommune, og siden kommunesammenlægningen i 2007 i Jammerbugt Kommune - været i kommunalbestyrelsen for Socialdemokratiet.

På kommunalbestyrelsesmødet i januar holdt de politiske kolleger en mindre fejring af Per Halsboe-Larsen. Fredag 1. marts kl. 11.30-14.30 inviterer Jammerbugt Kommune så til officiel fejring af jubilaren på Rådhuset i Aabybro.

Under kommunesammenlægningen i 2006, var Per Halsboe-Larsen medlem af sammenlægningsudvalget. Og siden 2007 har han været medlem af økonomiudvalget, mens han frem til 2009 også var medlem af beskæftigelsesudvalget. Fra 2010 og syv år frem var Per Halsboe-Larsen næstformand i social- og sundhedsudvalget. I dag er han fortsat medlem af social- og sundhedsudvalget.

Ud over at have repræsenteret først Fjerritslev Kommune og siden Jammerbugt Kommune, har Per Halsboe-Larsen været aktiv som KL-delegeret, i Handicaprådet, Skatteankenævnet og mange andre nævn, råd og udvalg.

Per Halsboe-Larsen arbejder som lektor på Fjerritslev Gymnasium og er kandidat i tysk og idræt fra Odense Universitet. Privat er han gift med Aino, og samme har de tre børn.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...