Bold: Onsdag aften var helt speciel i Nørhalne

NØRHALNE: Onsdag aften var der specielt besøg i Nørhalne, da Aalborg Håndbold gæstede byen for at spille træningskamp mod svenske Skövde. Med cifrene 28-15 fik de fremmødte masser af tophåndbold at se i anledning af IF Fremad Nørhalnes 100 års jubilæum.

Klubbens håndboldafdeling stod for at få de danske mestre på besøg.

- Det var super fedt, og vi havde glædet os meget. Vi er glade for, at de tog imod vores invitation og ville fejre vores jubilæum sammen med os. Det er en sjov måde at gøre det på, så det bliver lidt usædvanligt og specielt, fortæller Camilla Elkær, der er håndboldformand i foreningen.

Gennem IFN’s jubilæumsår sker der flere aktiviteter i Nørhalne. Således får fodboldseniorerne besøg af Kasper Risgård senere på sæsonen.

- Hele foreningen bidrager, og hver sportsgren står for noget specielt. Så vores bidrag var besøget fra Aalborg Håndbold, fortæller håndboldformanden.

Således kom der også masser af gæster til byen, da det ikke kun var lokale, som så kampen.

- Jeg synes, at der var et godt fremmøde. Der var mange af Aalborg Håndbolds fans, der selv var taget til Nørhalne for at se håndbold. Der var også mange fra byen og andre byer rundt omkring, siger Camilla Elkær.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...