SMASK: Den lokale bokseklub hentede fire DM-titler, da de sendte fem boksere til danmarksmesterskaberne

JYLLINGE: Guldmedaljerne haglede ned over Pandrup-bokserne, da DM i weekenden blev afholdt i Jyllinge. Her blev Frederik Lundgaard Jensen igen elitemester i sin vægtklasse, som han har prøvet mange gange tidligere.

Det var dermed ikke på det punkt, at klubformand og tidligere professionelle bokser, Kasper Bruun, var overrasket.

- Vi havde en forventning om guld til Frederik. Han er god, og vi ved ikke, hvor længe vi har ham. Nu må vi se, om han kvalificerer sig til OL, og så kunne han godt gå hen og blive professionel. Så er det dejligt, at vi har nye, der kan tage over, siger han.

Her tænker han især på tvillingerne Jonas og Magnus Jakobsen fra Tranum. I hver deres U17-vægtklasse blev de danmarksmestre på trods af hård modstand.

- De medaljer er vi meget glade for. Det var lidt 50/50 for dem, om de kunne tage den. Magnus mødte en, som han har tabt til før, og det var lidt den samme historie med Jonas. De bokser rigtig godt, men det kan svinge lidt. Men ved DM var det bare helt stabilt, må man sige, lyder det fra Kasper Bruun.

En af de store gensyn til DM var med Torben Keller, som steg til tops i vægtklassen 81 kg. Det er otte år siden, at han sidst deltog i danmarksmesterskaberne. Siden har han været professionel for så i en årrække at være væk fra bokseringen. Nu er han tilbage som amatør - og danmarksmester.

- Vi har altid vidst, at han kunne gå ind og gøre noget igen. Men han har jo kun været i klubben en gang om ugen, så det var svært at vide sig helt sikker. Det er meget godkendt, må man sige, siger Kasper Bruun.

I U19 måtte Mohamad Sleiman nøjes med en semifinaleplads i sin vægtklasse. Dermed var der kun én Pandrup-bokser, som ikke fik guld med hjem. Det overordnede resultat glæder klubbens formand.

- Det er mange år siden, at vi har været oppe på det antal guldmedaljer. Det er dejligt at se, at arbejdet med de unge mennesker bærer frugt. Vi ved også, at der er flere gode ungdomsboksere på vej, så det ser rigtig godt ud, slutter Kasper Bruun.

Frederik Lundgaard Jensen fik desuden prisen som bedste tekniker ved årets DM.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...