Ideer til tre nye projekter smidt på bordet

NØRHALNE: Umiddelbart efter indvielsen af multibanen ved Nørhalne Skole tirsdag 22. januar havde foreningen bag den nye aktivitet, God Leg og Læring, generalforsamling. Og den blev holdt hos samarbejdspartneren, Nørhalne Skole, med deltagelse af 15 personer.

Foreningen har nu gennemført de mål, som den satte sig for ved sin oprettelse, nemlig en renovering af skolegården med nye legeredskaber, asfalt, qr-koder, og hyggekroge samt den nye multibane.

Derfor skal God Le og Læring det kommende år finde frem til et nyt projekt, oplyser Mette Svendsen, på vegne af bestyrelsen.

Og på generalforsamlingen blev der præsenteret tre muligheder. Det første er at arbejde for, at byens unge i alderen 14-16 får deres eget mødested, der har åbent hver dag som en god gammeldags ungdomsklub

En anden ide er at oprette en 11. klasse på Nørhalne Skole bestående af bedsteforældre eller andre ældre i området.

Formålet er, at de kan træde til og eksempelvis læse bøger med eleverne, bage boller med dem i skolekøkkenet eller luge i skolegården.

Endelig er der en ide om at gøre det grønne areal mellem Gartnervænget og Valmuemarken med den lille kælkebakke til et mere attraktivt udflugtsmål.

Til bestyrelsen var der genvalg af Henriette Hjølund Larsen, Mette Svendsen og Derek Damgaard. Desuden blev bestyrelsen udvidet med nyvalgte Camilla Fisker.

De øvrige i bestyrelsen er Peter Overby, Mads Kragholm og suppleant Flemming Meincke.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...