Musik: I år præsenterer de tre arrangerende foreninger ikke mindre end seks arrangementer

Skovsgård: Global Garden Party i Skovsgård Hotels hyggelige have, er nu efterhånden en kærkommen sommertradition og finder i år sted for syvende år i træk. Og endda med det største program nogensinde.

For første gang præsenterer de tre arrangerende foreninger - Brovst Musikforsyning, Skovsgård Borgerforening og Skovsgård Hotel - ikke mindre end seks arrangementer med musik, underholdning, øko- & kunsthåndværkermarked og meget andet. Og igen i år flere arrangementer med et indbygget tema.

Starten bliver et Global Garden Party med musik fra den skotske og irske tradition. The Islanders spiller irsk og skotsk folkemusik når det er aller bedst. Fire topprofessionelle musikere - en skotte, en irer og to danske topmusikere giver den topgas med både traditionelle kendte irske og skotske sange og stille ballader.

Koncerten finder sted torsdag den 4. juli om eftermiddagen.

Kun en uge efter - torsdag eftermiddag den 11. juli - er temaet Global Garden Party for børn med SørøverOrkestret. Og scenen i den smukke have får besøg af ikke mindre end fire frygtindgydende og skøre musikalske pirater, der er sørøvergode til at føre børnene og deres voksne ind i et univers med togter på de store have, guldskatte og øde øer med palmer og kokosnøder. Skibsspøgelset og bongosprutten Frede spiller også en rolle.

Kun to dage senere præsenterer de tre arrangerende foreninger sommerens Global Garden Party FrokostJazz arrangement.

Det er lørdag den 13. juli kl. 12:30, hvor den smukke have får besøg af et af Danmarks ældste og mest anerkendte jazz og swing orkester Louisiana Jazzband, med den folkekære Daimi i front.

Alle kender Daimis fantastiske stemme, når hun sætter sin hat som hun vil - og ”det swinger helt vildt” som en arrangør udtrykte det.

Alle torsdage sommeren igennem

Efterfølgende fortsætter Global Garden Party alle torsdage sommeren igennem.

Torsdag den 18. juli føres publikum til Cuba og Caribien, hvor det ni mand store salsa orkester Jorge Codero & Los Gran Daneses underholder med vuggende salsa, son, mambe og tja-tja-tja. Det bliver en eftermiddag hvor musikken helt sikkert vil kalde solen frem på himlen. Orkestret består af hovedsagelig cubanske musikere, suppleret med enkelte danske og svenske musikere.

Er man til reggae med Bob Marley & The Wailers er Global Garden Party torsdag den 25. juli et must. Stemningen fra en mild salt havbrise, vuggende vibrationer, bølgeskvulp mod en hvid sandstrand - med sange om frihed, kærlighed, tolerance og respekt vil flyde ud af højtalerne. Det 14 m/k store reggae band fra Aarhus med den caribiske sangerinden Mia Kamla Marie Bluhm folder sig ud som en hyldest til Bob Marley – og bandets navn er da også One Love Marley Band efter en af Marleys mest kendte sange.

Torsdag den 2. august om aftenen bliver et værdigt punktum for denne sommers Global Garden Party´s med et By Night arrangement. Denne aften får Skovsgård Hotels smukke have besøg af den musikalske charmetrold Indra Rios-Moore fra Manhattan, New York. Med sig har hun sin danske trio. Soul, gospel og smukt iørefaldende jazz til en stemningsfuld aften, hvor Indra medbringer den amerikanske storbys stemning til Skovsgård.

Billetter til arrangementerne sælges på www.brovstmusik.dk eller ved indgangen fra en time før koncerterne starter.

Global Garden Party koncerterne støttes af KulturStyrelsen, Jammerbugt Kommune og af Tuborgfondet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...