ERHVERV: Forpagter stopper 1. november - nu skal der findes en ny

Senest 1. november er der nye kræfter bag kødgryderne på Gjøl Kro.

Til den tid stopper Lise-Lotte Buch, der har været forpagter på stedet, siden frivillige gjølboer i 2017 genåbnede kroen.

- Lise-Lotte har taget sin tørn og gjort det godt. Men hun har ikke længere lyst til at lægge de timer, som det kræver, fortæller René Poulsen, der er direktør for ejendomsselskabet bag Gjøl Kro.

En ny forpagter skal være med til at drive kroen videre efter tre års god drift.

- Hjulene ruller, og vi kunne godt tænke os én, der gerne vil gøre lidt ekstra for sejlere og måske se på de muligheder, der er på Gjøl. Det skal være nogen, der brænder for at være en del af lokalsamfundet og gøre noget for turismen. Man skal være klar til at bygge videre på det arbejde, der er lagt, siger René Poulsen.

- Der sker generelt meget på Gjøl, og det skal vi følge. Jeg er selv født og opvokset her, og der er virkelig sket meget. Havnen bruges meget mere af turister og folk fra oplandet, tilføjer han.

En ny forpagter eller et forpagterpar skal således passe ind i det, som tilbage i 2017 blev stablet på benene af lokale kræfter.

- Det skal være a la carte med god kromad. Der må også gerne være en snert af lidt dyrere retter, hvis man kan få dem til at passe ind. Men man skal kunne betale sig fra et godt måltid mad og opleve en hyggelig krostemning. Det skal ikke være gourmet - men heller ikke cafémad, lyder det fra Renè Poulsen.

Gjøl Kro har en lang historie og blev opført tilbage i 1901.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...