RESTAURANTER: Der er igen liv i restauranterne i Blokhus - blandt andet ved klassiske Futten

BLOKHUS: Denne uge står i genåbningens tegn for mange danske restauratører. I Blokhus kunne man også begynde at invitere folk inden for igen frem for kun at tilbyde take-away grundet Covid-19.

Dermed bød Thomas Othegraven velkommen til sine første gæster på den anden side af nedlukningen, da Futten mandag bød indenfor. Onsdag følger Restaurant Salino, mens Oak Bar og Strandingskroen fortsat mangler åbningsdatoer.

- Vi er lige så stille kommet i gang og kan starte langsomt op og finde vores rutiner, fortæller Thomas Othegraven, hvorefter han hurtigt må lægge telefonrøret for at tage imod gæster.

- De første vælter ind. Det er som om, at de stod i startposition, tilføjer han med et grin.

Med Futtens genåbning er en af badebyens bedst kendte restauranter igen i gang. Gennem de seneste to måneder har man ellers satset på samlet take-away fra Salino og Futten.

- Det har faktisk været rigtig fint. Det er en ny måde at drive forretning på, men det har været godt. Men det bliver også godt at starte helt op igen, fortæller Thomas Othegraven.

Derudover har en cocktailbar uden for Restaurant Salino været populær. Her har gæster købt cocktails som take-away.

Den seneste tids succes med take-away generelt betyder også, at øjnene fortsat er rettet mod den løsning.

- Vi har altid haft take-away, men det er helt sikkert noget, som vi stadig vil gøre mere ud af den næste tid, lyder det fra ham.

Med genåbningen kan Thomas Othegraven for alvor kigge frem mod endnu en sommersæson i Blokhus - og forventningerne til den er i top trods verdenssituationen.

- Vi var kortvarigt lidt negative på grund af det hele. Men jeg tror, at det vender til det positive. Danskerne kommer i højere grad til at gøre brug af de restauranter, vi har herhjemme, når de ikke kan tage udenlands, siger han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...