BYENS LIV: Gjøl Fritidscenter kunne 1. maj fejre 40 års fødselsdag med is og fødselsdagssang i det gode vejr

Fredag 1. maj kunne Gjøl Fritidscenter fejre 40 års jubilæum. På grund af de gældende restriktioner blev det ikke til nogen stor markering, men børnene skulle selvfølgelig ikke gå glip af lidt feststemning på dagen.

- Vi havde lagt op til, det skulle have været lidt større, men det må vente til en anden gang. Det blev i stedet til is til alle sammen og fødselsdagssang på afstand, så vi havde en lille bitte, hyggelig fødselsdag, siger pædagog Brigitte Jakobsen.

Gjøl Fritidscenter startede ud som børnehave og SFO og senest er der også kommet en vuggestue til. Ungdomsklubben i Gjøl har også lokaler, så fritidscenteret er ramme for aktiviteter for børn og unge i alle aldre.

Der omtrent 130 børn tilknyttet skolen, og de nød den lille fejring i fredags, selvom det er lidt udfordrende for alle med de restriktioner, der er for tiden.

- Vi skal jo lige finde os til rette i alt det her nye. Men vi har jo det hele omkring os, fjord, skov og åbne vidder, så i de her dage nyder vi bare det gode vejr med børnene, siger Brigitte Jakobsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...