Ombygning: Inden længe er den godt 40-årige Trægården i Kås klar efter større ombygning med udvidelse af sortiment og nyt idecenter. Der er åbent hus 8. og 9. februar

Kaas: Forestil dig, at du lige har købt et ældre hus i Kaas og omegn eller måske et nyt sommerhus.

Der skal en totalrenovering til - også måske også nye møbler, gardiner, brændeovn eller redskaber til haven.

Det kan godt virke en anelse uoverskueligt.

Og netop denne følelse er man klar til at imødegå hos Trægården Kås, hvor ejer Carsten Andersen ser netop tanken om en helhedsløsning, hvor alle materialer til ombygningen, men også indkøbene til indretningen købes samme sted.

Ja selv rødvinen til house warmingen kan man finde i Trægårdens sortiment.

- Jamen vi mener jo, hvad vi siger, griner Carsten Andersen.

- Når du går herfra, så har du fundet alt, hvad du skal bruge i dit hus, og så behøver du overhovedet ikke at køre andre steder hen.

Firmaets ejer i anden generation siden 1993, Carsten Andersen, er nemlig ikke i tvivl om, at udviklingen peger på den slags helhedsløsninger, ligesom han også tror på, at ordentlig rådgivning er med til at fastholde kundegruppen.

- Vi vil jo gerne fastholde, at vi er et lokalt forankret firma, og så skal vi jo sørge for, at folk kan se fordelen i at handle lokalt, siger han.

- Egenlig er det heller ikke en ny ide, for det er noget, vi har udviklet på i mange år, men nu fører vi det helt ud i livet med større sortiment og et nyt idecenter.

Også idecenteret skal fastholde kunderne og gerne bringe flere til.

- Vi tror på, at den personlige betjening og den faglige viden, vi kan bidrage med, gør en forskel, og vi tror på, at folk også gerne vil have en oplevelse, når de handler, siger han.

- Og vi får jo tit besøg af kunder, der blot medbringer en skitse over, hvad de godt kunne tænke sig, og hvor vi så går ind og rådgiver - og nogle gange taler vi dem faktisk også fra nogle ideer og foreslår nogle nye, fortæller Torben Brohus, der er afdelingsleder i det nye Idecenter, der også er ved at tage form og der lige nu også mandes op.

I første omgang med Torben Brohus og en ny medarbejder.

Men håbet er, at der over en årrække skal ansættes endnu flere.

Det bliver muligt at få syn for sagen, når Trægården Kås inviterer indenfor til åbent hus 8. og 9. februar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...