Klubhus og hal er nu moderniseret

NØRHALNE: Idrætsforeningen Fremad Nørhalne kan i år fejre 100 års fødselsdag, og det bliver markeret på flere måder og fronter, kunne formand Claus Svendsen oplyse på foreningens generalforsamling onsdag 13. februar med knap 50 deltagere i klubhuset.

- Det bliver fejret mandag eftermiddag 6. maj, hvor vi afholder reception præcis på 100-års dagen. Det bliver også dagen, hvor vores IFNs jubilæumsbog udkommer, sagde han.

Desuden vil hver enkelt sportslig afdeling hen over året holde hver sit jubilæumsarrangement.

Allerede nu har ungdomsfodbolden fået lovning på, at AaBs superligatrup holder en træning på banerne i Nørhalne, mens Aalborg Håndbold spiller en træningskamp omkring august i den lokale hal. Desuden bliver årets gymnastikopvisning krydret med besøg af HCI, Jammerbugtens juniorhold samt serie af gymnastik for de sidste 100 år, og flere aktiviteter er i planlægningsfasen.

Endelig vil årets medhjælperfest også blive løftet ud over det vanlige.

Som gave ønsker Fremad Nørhalne sig beløb til et indendørs springvand i keramik, der symboliserer de forskellige idrætsgrene samt IFNs værdier, og keramikkunsten bliver udført af Peter Lange.

Årets udgave af Nørhalne Cup bliver et andet højdepunkt.

- Selv om cuppen først ligger sidst i maj, er vi allerede nu på over 250 tilmeldte, og det er cirka 100 flere end normalt, så vi forventer at runde de 500 hold igen i år, sagde Claus Svendsen.

Desuden skal der i år udføres de sidste forbedringer af faciliteterne, nemlig sol-afskærmning på fitness- og flexrum, nye udskiftningsbokse på kampbanen, to cykelskure ved hal-indgangen og etablering af ekstra p-pladser ved legepladsen.

- IFN deltager også i Tour de Jammerbugt, som jo er et initiativ, Jammerbugt Kommune gennemfører efter ide og opfordring fra Nørhalne Samarbejdet. Det bliver en folkefest på tværs af Jammerbugt Kommune, som både skal ses som et initiativ, der understøtter sundhedsfremmende tiltag, turist i dit eget lokalområde og skal give ekstra synlighed i bosætningskampagnerne, sagde Claus Svendsen.

Der bliver henover foråret og sommeren på otte datoer mulighed for at løbe forskellige distancer, hygge-cykle, MTB, køre på rulleskøjter, og Nørhalne er målby for etapen 28. august.

I løbet af 2018 er omklædningsrum og gulv i kælderen blevet moderniseret, der er opsat udvendig hjerte-starter samt kommet lys på fliserne langs hallen til petanque-banerne, og petanque fik eget klubhus.

- Vi fik døre ud til kampbanen fra hallens omklædningsrum, og der blev lagt nye fliser i gang og omklædningsrum. Endelig fik vi gennemført et års gennemgangen af vores tilbygning og fik rettet de sidste fejl, sagde Claus Svendsen.

Desuden har fitnessafdelingen nu fungeret i godt et år.

- Vi udarbejdede jo budgetter for driften af fitness, inden vi besluttende at bygge tilbygningen, og nu kan vi se om tallene balancerer. Det handler meget om antal af medlemmer, og jeg vil gerne op omkring 300. Lige nu er vi på 306 medlemmer, og samtidig er fitness, bike og motionsholdene jo med til at udvide vores tilbud. Jeg ser i hvert fald en hel masse nye mennesker i vores forening, nok også nogen, vi aldrig havde fået med ind i fællesskabet, hvis ikke vi havde tilpasset vores medlemstilbud, sagde Claus Svendsen.

Til bestyrelsen var der genvalg af sekretær Dorthe Augustesen, sponsorformand Claus Beier og formand Claus Svensen samt Kim Jeppesen (seniorfodbold), Mike Charnock (ungdomsfodbold), Pia Houmann (gymnastik), Flemming Larsen (badminton/volleyball), Tommy Grønbjerg (fitness), mens Camilla Elkær er ny formand for håndbolden. Derudover tæller bestyrelsen næstformand Marie Haar og kasserer Ingrid Svendsen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...