DET SKER: Lørdag klokken 11.00 holder IH Aalborg introduktionsdag i Aabybro Golfklub

AABYBRO: Lørdag den 27. april klokken 11 inviterer IH Aalborg til introduktionsdag i Aabybro Golfklub. Her vil idrætsforeningen for handicappede lade personer med funktionsnedsættelse og handicap prøve sportsgrenen.

Fredrik Øie vil desuden fortælle om sin oplevelse med paragolf. Han var i 2013 i en skiulykke og brækkede nakken, hvilket gav ham svære lammelser. Siden har han kæmpet sig op til at kunne gå igen.

I dag spiller han golf på et niveau bedre end den gennemsnitlige danske golfspiller.

- For et par år siden fandt jeg ud af, at jeg kunne spille igen. Jeg gik på højskole og skulle udfordre mig selv en dag. Jeg havde så spillet golf som junior og prøvede at se, hvor mange huller jeg kunne gå. Der fandt jeg ud af, at jeg faktisk kan spille på et fornuftigt niveau, fortæller Fredrik Øie.

Den oplevelse vil han dele med håbet om, at andre trods handicap opdager golf som idrætsgren.

- Jeg har jo fundet ud af, at golf er en god sport for mange med handicap eller funktionsnedsættelse. Så målet er at få unge og ældre handicappede herud og prøve det uanset, om man er dværg eller har mistet et ben. Man kan alligevel spille golf, fortæller han.

Fredrik Øie kommer til at stå som vejleder ved arrangementet, mens klubtræner Jens Bjerregaard instruerer. Der vil være udstyr i klubben til deltagerne.

IH Aalborg er Danmarks største handicapidrætsklub og tilbyder mere end 20 forskellige idrætsgrene til de knap 500 aktive medlemmer.

Tilmelding til introduktionsdagen i Aabybro Golfklub sker ved Fredrik Øie på fredrikoeie@gmail.com.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...