BYGGERI: Flere børn i byen betyder, at børnehaven vokser og bliver bygget større

Børnene fra Børnehaven Regnbuen i Nørhalne var hovedpersonerne, da første spadestik blevet taget med kulørte plastikskovle til den udvidelse af børnehaven, som både politikere, medarbejdere, forældre og børn glæder sig til. Det er flere børn i området der gør, at børnehaven mangler plads.

Det oplyser Jammerbugt Kommune i en pressemeddelelse.

- Spadestikket blev taget i dejligt vejr fredag eftermiddag 23. oktober. Ud over børnene deltog Susanne Møller Jensen og Ulla Flintholm fra kommunalbestyrelsen, direktør for børne- og familieforvaltningen i Jammerbugt Kommune og repræsentanter fra skoleforvaltningen og planafdeling i kommunen. Selvfølgelig var ledelsen fra Nørhalne Skole og SI (samlet institution - vuggestue, børnehave og sfo) og skolebestyrelsesformanden for Nørhalne Skole med, ligesom repræsentanter fra Arkitektfirmaet Finn Østergaard og totalentreprenør Tom Jakobsen A/S deltog, oplyser de.

Lene Hare, der er leder af Nørhalne SI bød velkommen, og herefter holdt formand for Børne- og Familieudvalget, Ulla Flintholm, tale.

- Hun fremhævede blandt andet den positive udvikling, som Nørhalne er i, og at mange nye børn i området er årsagen til, at Nørhalne børnehave nu har brug for mere plads, oplyser Jammerbut Kommune.

Den nye tilbygning bliver på 400 m2 og kommer til at omfavne den eksisterende børnehave sådan, at børnehaven kommer til at fremstå som et samlet byggeri. I midten af det endelige byggeri bliver et stort multirum. Og tilbygningen betyder, at de nuværende fem grupperum udvides med tre ekstra grupperum.

- Efter første spadestik er byggestart planlagt til slutningen af denne måned. Om et lille års tid kan både børn og voksne se frem til at tage de nye bygninger i brug. Byggeriet forventes at stå klar til august næste år, og herefter kan børnehaven rumme 115 børnehavebørn mod de i dag 75.

Tom Jakobsen A/S i Aabybro vandt udbuddet på opgaven på totalentreprisen, mens arkitektfirmaet Finn Østergaard A/S i Hjørring står for tegningerne af byggeriet.

Anlægsbudget lyder på 5,5 millioner.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...