Jammerbugt Kommune byggemodner nu 23 nye parcelhusgrunde i Brovst med udsigt mod Øland, mens erhvervsområdet i Aabybro udvides med 11 nye grunde

JAMMERBUGT: For at skyde gang i det lokale erhvervsliv er flere anlægsprojekter fremrykket i Jammerbugt Kommune.

Økonomiudvalget har sagt god for to store bygggemodningsprojekter igangsættes nu, som skal skabe flere boliger og mulighed for udvikling af erhvervslivet i kommunen.

I Brovst bliver der byggemodnet 23 grunde nye parcelhusgrunde på Vesterbjergvej.

- Det har været et område, der har været tænkt på i lang tid. Det er meget attraktivt med udsigt over det flade land mod Øland. Lokalplanen er tidligere godkendt, og vi har erhvervet jorden, siger borgmester Mogens Christen Gade (V) og tilføjer:

- Der er en efterspørgsel i Brovst, og det giver ejendomsmæglerne også givet udtryk for. Så vi har en stærk formodning om, at de er attraktive, når de kommer til salg.

Det forventes, at det vil koste lidt mere end 8,1 millioner kroner at byggemodne de 23 grunde.

I forbindelse med byggemodningen vil der også blive lavet en udvidelse af Vesterbjergvej fra Kirkegade og mod udstykningsområdet samt etableret fortorv i den ene side af vejen.

I Aabybro skal der også byggemodnes. Her er det ikke flere parcelhusegrunde, men i stedet 11 nye erhvervsgrunde, der skal etableres.

- Der har været et stort run på erhvervsareal i Aabybro. Der er mange initiativer på vej til at blive realiseret, og der er mangel på erhvervsgrunde, siger Mogens Christen Gade.

Hovedparten af de 11 grunde bliver omkring 4.000 kvadratmeter store, og det kommer til at koste lidt mere end 8 millioner kroner at etablere dem.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...