Uhyggeligt: Hvad har monstre og mystiske fortællinger, at gøre med fastelavn? Det kan du finde ud af søndag 16. februar når Erhvervsforeningen Destination Blokhus inviterer til fastelavn hos Hune Bageri

Traditionen tro, vil der igen i år blive afholdt en kæmpe fastelavnsfest hos Hune Bageri, hvor prinsesser, superhelte og farlige dyr fra nær og fjern er velkomne. Som noget nyt i år,

vil der være en workshop for børnene i selskab af Moster Meta og hendes Monstre.

Moster Meta er kendt for hendes fortryllende Monster Myriade, og vil i samarbejde med børnene lave sjove monster udklædninger, børnene selv kan tage på. Hun vil suge børnene ind i sit monsterunivers og tage dem med på monsterjagt i nærheden.

Efter en spændende monsterjagt, skal børnene finde de store muller frem, for der skal der slås katten af tønden. Her vil de søde frivillige hjælpe børnene med at slå hul på tønderne, så både kattedronningen og kattekongen kan blive fundet blandt de flotte udklædte børn.

Hune Bageri er godt i gang med forberedelserne til årets store fastelavnsfest og fortæller at de glæder sig til at se alle de flotte udklædte børn, både de lokale, men også børn som er på ferie i området. Hune Bageri vil være vært for lidt godt til ganen til alle deltagende børn efter tøndeslagning.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...