Der er kommet ny hastighedsbegrænsning

BIERSTED: Det har i mange år været et problem, at der bliver kørt for hurtigt på Nørhalnevej på Biersted Bakke ved Biersted Kirke, hvor brugere af sognegård og kirken ofte skal krydse netop den meget trafikerede hovedvej.

Derfor har Biersted menighedsråd i foråret sendt en anmodning til Jammerbugt Kommune om at få en hastighedsbegrænsning eller andre sikkerhedsfremmende foranstaltninger ved kirken i forbindelse med, at der er bygget ny sognegård og præstegård, som uden tvivl vil øge antallet af krydsende fodgængere af vejen.

Der har hen over sommeren været en dialog mellem politiet og trafikudvalget i Jammerbugt Kommune, og sammenholdt med hastighedskontroller på bakken har det nu ført til, at der er indført en fartbegrænsning på 70 kilometer på strækningen ved Biersted Kirke, hvilket menighedsrådet hilsen velkommen.

- Vi håber, at trafikanterne vil respektere hastighedsbegrænsningen, så der kan skabes lidt større tryghed og sikkerhed for præstegårdens og kirkens brugere, siger Niel Ole Nielsen fra menighedsrådet.

Desuden har Biersted Bakke ofte besøg af politiets fotovogne. -tin

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...